









FEEST MENU 1
												Vitello Tonato
Tomatenroomsoep met balletjes
Kalkoenfilet met pepersaus
Peertjes , witloof, boontjes met spek
Kroketten	
IJstaartje
												Inclusief 3 mini broodjes.	
€ 56,00/pers
FEEST MENU 2
												Gerookte forel met mierikswortel
Crème Carmen
Varkenshaasje met rode wijnsaus,
gevulde appel met veenbes,
witloof, boontjes met spek, 
kroketten 
ijstaartje
Inclusief 3 mini broodjes.
€ 58,00/pers
Warm
Assortiment mini-bladerdeeghapjes (vanaf 10 STUKS )€ 1.40/stuk
Luxe potje scampi in curry (per 5 stuks)
									€ 3,00
Luxe potje zalm met dille (per 5 stuks) € 3,00
Wortelsoepje met gerookte forel & bieslook € 7,00/liter
Gevulde champignons met kruidenkaas (per 10 Stuks) € 10,00
Assortiment mini-bladerdeeghapjes ( per 10 STUKS ) € 1,40
Mini pesto croque-monsieur (per 10 stuks) € 14,00
Koud
Aperitiefbord voor acht personen (Kaas/kop/salami/ansjovis)€ 25,00
Groentebord met dipsausje voor acht personen€ 25,00
Luxe potje mini garnaalcocktail ( per 5 stuks)
									€ 3,00
Luxe potje meloen met ham ( per 5 stuks )
									€ 3,00
Luxe potje gerookte vissoorten ( per 5 stuks ) € 3,00
Aperitiefbord voor acht personen (Kaas/kop/salami/ansjovis) € 27,50
Groentebord met dipsausje voor acht personen € 27,50
Garnaalcocktail € Dagprijs
Gerookte ham met meloen € 16,00
Noorse schotel€ 24,00
Gerookte zalm met zure room en bieslook € 22,00
Torentje van gerookte zalm, grijze garnalen en gerookte paling € 23,00
Halve kreeft en belle vue (steeds per twee personen) Dagprijs
Carpaccio van gandaham met pijnboompitten en Parmesaan € 16,00
Carpaccio van rundvlees met pesto en Parmesan € 18,00
Vitello Tonato € 18,00
Prijzen per liter
Tomatenroomsoep met balletjes € 8,00
Waterkersroomsoep € 7,00
Agnes-Sorelsoep ( kipperoomsoep met stukjes hesp en champignons ) € 8,00
Crème Carmen ( tomatenroomsoep met stukjes paprika ) € 8,00
Consommé met fijne groenten € 10,00
Broccoliroomsoep € 8,00
Aspergecreme € 9,00
Witloofroomsoep € 8,00
Koninginnehapje € 12,00
Scampi's met appeltjes - curry of lookroomsaus € 17,00
Vispannetje met fijne groenten in een groene kruidensaus € 18,00
(PRIJZEN PER PERSOON)
Hazenrug met veenbessensaus ( 2 pers) € 34,00
Hertenfilet met wintergarnituur ( 2 pers ) € 39,00
Kabeljauwhaasje met kervelroom
									€ 28,00
Lotte met prei Dagprijs
Normandische tongfilets (per twee personen Dagprijs
Fazantenborstfilet (2 pers )€ 32,00
Wildragout (2 pers) € 32,00
Alle deze gerechten zijn met de nodige garnituren.
 aangepaste saus
 gebakken witloof,
 gevulde appeltjes met veenbessen					
 boontjes met spek
 kroketten									
Lamsnootjes met mosterd van Meaux Dagprijs
Kippenfilet Stroganoff 									€ 22,00
(PRIJZEN PER PERSOON)
Vis
Luxe Noordzeevispan ( 4 vissoorten met brunoise en bieslook sausje ) € 28,00
Zalmfilet met gestoomde groentjes en fijne roomsaus € 28,00
Kabeljauwhaasje met kervelroom
									€ 28,00
Lotte met prei Dagprijs
Normandische tongfilets (per twee personen Dagprijs
Tongscharrolletjes ( per 2 pers ) op Normandische wijze € 24,00
Vlees (elk gerecht min. 2 pers.)
Rosbief en gebraad met groentekrans € 24,00
Lamsnootjes met mosterd van Meaux Dagprijs
Varkenshaasje met verse groenten € 24,00
Orloffgebraad met varkenvlees € 22,00
Varkenshaasje op Normandische wijze € 25,00
Gevogelte (elk gerecht min. 2 pers.)
Kalkoen met pepersaus en peertjes € 22,00
Eendenborst met sinaasappelsaus of pepersaus (per twee personen) 									€ 25,00
Kippenfilet Stroganoff 									€ 22,00
Kippenfilet of kalkoenfilet met mandarijnsaus € 22,00
Alle hoofdgerechten met vers groentenassortiment en aardappelkroketten of puree.
Gratin aardappelen € 2.75 supplement per persoon.
Rundsvlees, kippefilet, slavinkjes, 4 soorten fondu-balletjes. € 20,00
op schotel € 22,00
Een samengestelde gegarneerde schotel bestaande uit 350 g. vlees per persoon met 5 aangepaste fondu-sausen , koude aardappelsalade en groenten inbegrepen € 32,00/pers
Wij bieden U op schotel 8 soorten vlees aan : tournedos, cordon-bleu, kippefilet, chipolatta, loze vink ,saté, hamburger, varkensfilet. € 20,00
op schotel € 22,00
Aangepaste sausen, koude aardappelen en groenten inbegrepen € 32,00/pers
met 6 soorten vlees, ALL IN € 32,00/pers
Witte rijstpap met gemengd fruit
									€ 6,00
Gele rijstpap met suiker € 3,50
Vanillebavarois met vers fruit € 7,00
Verse fruitsalade € 7,00
Chocolademousse € 7,00
Negresco ( chocolademousse met advokaat ) € 9,00
Tiramisu€ 8,00
min. 10 personen (prijs per persoon)
Assortiment van desserts (zes) op bord € 28,00
Snoepschotel voor bij de koffie (één bord voor tien personen) € 50,00
Trio van desserts € 15,00
min. 20 personen (prijs per persoon)
IJstaarten op bestelling € 8,00
MA: 22 DEC > 8 - 14u
DI: 23 DEC > 8 - 14u
WO: 24 DEC > 8 - 14u (afhalen van bestellingen tot 17 u via parking)
DO: 25 DEC  > GESLOTEN 
(enkel afhalen van bestellingen tussen tot 17u Via parking)
VR: 26  DEC > GESLOTEN (enkel afhalen van bestellingen)
ZAT: 27 DEC > 8 - 14u
ZON: 28 DEC > 8 - 12.30u
MA: 29 DEC > 8 - 14u
DI: 30 DEC > 8 - 14u
WOE: 31 DEC >  8 - 14 (afhalen van bestellingen tot 17 u via parking)
DO: 1 JAN > GESLOTEN (enkel afhalen van bestellingen)
VR: 2 JAN > GESLOTEN
ZAT: 3  JAN > 8 - 14u
Bestellingen ten laatste 5 dagen vooraf doorgeven aub.	
																																			Maak het Uzelf gemakkelijk en kies 1 menu per bestelling.							Dat is handiger bij het opwarmen.																			
Doe uw bestelling bij voorkeur per mail . 
Uw bestelling is enkel geboekt na een antwoord van ons.
GELIEVE ZO WEINIG MOGELIJK AANPASSINGEN TE DOEN BIJ UW KEUZE																				
Pertendonckstraat 28
2520 Broechem
T. 03 485 55 70
F. 03 475 16 93
BE 0768.087.372
traiteur.moortgat@skynet.be
ma-di-wo-vr: 8-18u
zaterdag: 8-16u
zondag: 8-12.30u
donderdag gesloten
BESTEL TIJDIG UW GERECHTEN

MA: 18 DEC > 8 - 14u
DI: 19 DEC > 8 - 14u
WO: 20 DEC > 8 - 14u
DO: 21 DEC  > GESLOTEN
VRIJ: 22 DEC > 8 - 13u 
ZAT: 23 DEC  > 8 - 13u
ZON: 24 DEC > 8 - 12u30u
MA: 25 DEC  > GESLOTEN 
(enkel afhalen van bestellingen tussen 10u en 12 u Via parking)
DI: 26  DEC > GESLOTEN 
(enkel afhalen van bestellingen)
WO: 27 DEC > 8  - 14u
DO: 28 DEC > GESLOTEN
VRIJ: 29 DEC > 8  - 13u
ZAT: 30 DEC > 8 - 13u
ZON: 31 JAN >  8 - 12u3O
MA: 1 JAN > GESLOTEN
(enkel afhalen van bestellingen tussen 10u en 12 u Via parking)
DI: 2 JAN > GESLOTEN
WO: 3  JAN > GESLOTEN
Bestellingen  ten laatste 5 dagen vooraf doorgeven aub. 
GELIEVE ZO WEINIG MOGELIJK AANPASSINGEN TE DOEN BIJ UW KEUZE
Maak het Uzelf gemakkelijk en kies 1 menu per bestelling. 
Dat is handiger bij het opwarmen.
Doe uw bestelling  bij voorkeur per mail . 
Uw bestelling is enkel geboekt na een antwoord van ons